Vanhan maalaistalon talouskeskus sijaitsee aivan Pehulan taajaman keskellä. Vajaan hehtaarin tontti on asemakaavassa määritelty asuinkerrostakojen korttelialueeksi. Pienehkö asuinrakennus, joka on rakennettu hirrestä 1947, on kaksi kerroksinen. Alakerrassa on keittiö WC / suihku ja kamari ja yläkerrassa kaksi huonetta. Kauniissa pihapiirissä sijaitsee päärakennuksen lisäksi kaksi talousrakennusta, vanha aitta sekä siisti käyttökuntoinen pihasauna. Talousrakennuksessa on sähköliittymän lisäksi vesijohto ja viemäriliittymät. Ikkunaremontti on tehty 1990-luvulla. Talossa on sähkölämmityksen lisäksi mahdollisuus lämmittää muurilla. WC- ja suihku on käyttökelpoisia, mutta odottavat remonttia ja myös rakennusten tiilikatot odottavat uusimista. Asuinrakennukseen on aikoinaan rakennettu lisäsiipi, joka toimii kylmänä varastona. Kohde sijaitsee aivan palveluiden läheisyydessä kävelymatkan päästä löytyy ruokakauppa, koulu, pankki, seurakuntatalo, ravintola, Aurajärven ulkoilureitti, Patsaspuisto ja paljon muita palveluja. Talouskeskus tarjoaa omatoimiselle remontoijalle monia mahdollisuuksia.

Tontti ja rakennukset myydään tarjousten perusteella. Tarjoukset jätetään kiinteistövälittäjälle 29.1.2017 klo 18.00 mennessä.

Myyjät hyväksyvät tai hylkäävät tehdyt tarjoukset.
 

Vesa Yli-Hongisto
Tätä kohdetta välittää Vesa Yli-Hongisto 0500-832681 Lähetä viesti välittäjälle
Tee tarjous tästä kohteesta
Tarjoa viimeistään 29.1.2017
Kaava Asemakaava
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tilalle on erittäin hyvä tieyhteys.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Tilalla on osuus Aurajärven yhteiseen vesialueseen, Kokemäenjoen yhteiseen lauttapaikkaan ja Kokemäenjoen yhteiseen vesialueeseen.

Ajo-ohjeetKohde sijaitsee Pehulan taajamassa Sastamalan Keikyässä.
Ostajalle tulevat maksut

Ostaja maksaa varainsiirtoveron, lainhuutokulut sekä puolet kaupanvahvistajan palkkiosta.