Määräala n. 5,8 ha ja kiinteistö n. 3,9 ha, jotka muodostavat yhtenäisen, n. 9,7 ha pienen maatilan asuinrakennuksineen ja peltoineen Ollilanperällä, osoitteessa Viireläntie 17, 86530 Annonen. Kokonaisuuteen kuuluu hirsitalo, tukikelpoista, viljelyksessä olevaa peltoa n. 7,3 ha sekä tontti ja metsää 1,8 ha, lisäksi vanha navetta- ja aittarakennus.

Asuinrakennus on yksilöllinen v. 1997 rakennettu lamellihirsitalo, n. 140 m2 kahdessa kerroksessa, yksilöllinen ja viihtyisä pohjaratkaisu, sähkölämmitys ja vesivaraaja, Tulikiven varaava takkauuni alakerran tuvan keskellä + keittiön puolella puuhella. Yläkerrassa avoin makuuhuone/parvitilaa sekä vessa ja vaatekomero. Alakerrassa tupa-keittiö, makuukamari, sauna, suihkutila + vessa. Tarpeistoa mm. keskuspölynimuri, sähkö- ja vesiliittymät, astianpesukone, jääkaappi. Sekä alakerrassa, että yläkerrassa hienot, lasitetut kuistit.

Hienoja vanhoja huonekaluja, joista voidaan sopia erikseen ostajan kiinnostuksen mukaan.

Jaana Karvonen
Tätä kohdetta välittää Jaana Karvonen 044 0354010 Lähetä viesti välittäjälle
Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Talo sijaitsee osoitteessa Viireläntie 17

Osuus yhteisiin On
Ajo-ohjeetKohde sijaitsee osoitteessa Viireläntie 17, Kantokyläntien ja Mäyränperäntien risteyksestä n. 1,4 km, käännytään oik. Viireläntielle, ensimmäinen talo oikealla puolen tai Haapavedentien ja Ollilantien risteyksestä n. 3,2 km Viireläntien kohdalle.
Puustotiedot

Tontin reunassa pieni n. 1,8 ha:n metsikkö, nuorta metsää, hyvä polttopuumetsä lähellä.

Ostajalle tulevat maksut

Varainsiirtovero, lainhuuto- ja lohkomiskulut sekä kaupanvahvistajan palkkiosta puolet.

Lisätietoja

Tarjouksen voi tehdä myös pelkästään pelloista tai tontista ja asuinrakennuksesta.lohkomiskulut tulevat pinta-alan muikaan ostajalle.